Tartalom betöltése
Navigáció
Menu 
Account

Nincs termék a kosárban.

Üzlet

Vissza
Leírás

Leírás

A vörös agyag pozitív hatásait hasznosítja és egy bio- aktivátort tartalmaz, amit tengeri algából, rozmaringból, borsmentából, cajeput és szerecsendió illóolajból, eukaliptuszból, Ginkgo biloba és paprikanövény kivonatból nyernek ki. Serkenti a hajhagymákat és a fejbőr mikro vérkeringését, elősegíti a haj vitalitását.

Használat: Hajmosás után egyenletesen oszlassa el a fejbőrön, masszírozza be. Hagyja hatni 5 percig. Langyos vízzel alaposan öblítse ki.

Termékkapcsolat: Simply Zen Stimulating scalp lotion, Simply Zen Stimulating shampoo, Simply Zen Stimulating intensive treatment, Simply Zen Stimulating clay hairwash

Kiszerelés: 250ml

Kapcsolódó termékek

Simply Zen fejbőr nyugtató folyadék

A hatékony nyugtató: gesztenyét, édesgyökeret, koffeint, nyomelemeket, aloe verát és más speciális növényi kivonatokat tartalmazó összetételének köszönhetően nyugtat, relaxál és előkészíti a fejbőrt a hajmosásra.

Simply Zen agyag tartalmú maszk korpás fejbőrre

A zöld agyag, hidratáló és gyengéd hámlasztó hatásai kombinálva a klimbazollal, teafa és citrom illóolajjal, eukaliptusszal és mentollal, hidratáló és rugalmasságot javító speciális összetevőkkel hatékonyan távolítják el a korpát.

Simply Zen agyagos, hajhullás elleni hajfürdő

A vörös agyag serkentő és oxidáló hatásai kombinálva egy bio-aktivárorral, amelyeket tengeri algából, rozmaring illóolajból, Ginko biloba, paprikanövény, eukaliptuszból, és mentholból nyertek ki, ezek segítségével revitalizál és serkenti és segíti a haj újbóli kinövését.

Simply Zen nyugtató fejbőrkezelés

Az érzékeny és kipirosodott fejbőr azonnal megkönnyebbül a 96,5%-os aloe vera lének köszönhetően, ami hatékonyan enyhíti, nyugtatja a fejbőrt, megszűnteti a kipirosodást, ráadásul kondícionálja és puhítja a hajat. A leghatékonyabb eredmény elérésének érdekében tanácsos a Nyugtató samponnal (Calming shampoo) kombinálva használni.

Simply Zen faggyúmirigy termelést szabályzó sampon

Faggyúmirigy termelést szabályzó sampon zsíros fejbőrre és hajra.Enyhe tisztító hatóanyagot és aktív összetevőket tartalmazó sampon. Hatékonyan és gyengéden segít megszűntetni a seborreát és a faggyú kellemetlen szagát.

Simply Zen faggyúmirigy termelést szabályzó agyagos hajfürdő

Faggyúmirigy termelést szabályzó fehér agyag hajfürdő zsíros hajra. A fehér agyag elvezető és elnyelő tulajdonságai kombinálva speciális illó olajokkal, összehúzó, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatóanyagokkal szabályozza a faggyútermelést és semlegesíti a zsíros fejbőr kellemetlen szagát.

Simply Zen nyugtató testfürdő

Lágyan tisztít és nyugtatja a bőrt a csillapító összetevők pozitív hatásainak köszönhetően. Kondicionáló, integratív és tápláló hatással bír. Élénkíti és hidratálja a bőrt, puhává, bársonyossá téve azt.

milk_shake argán olaj

Egyedülálló argán olajjal dúsított formulájának köszönhetően azonnal táplálja a hajat, melytől a haj egészségesebb, lágyabb dúsabb lesz, és hihetetlen csillogást kölcsönöz neki. Használat: Masszírozzunk el néhány cseppet a tenyerünkön és oszlassuk szét a törölköző nedves hajon a hajformázása előtt vagy azt követően a hajvégekre. Kapcsolódó termékek:   Colour maintainer shampoo, Colour maintainer conditioner, Yoghurt mask, Milk mask Argan shampoo, Argan deep treatment

Simply Zen intenzív kezelés hajhullás ellen

Az erőteljes és rendellenes hajhullás megakadályozására kifejlesztett, hatékony és intenzív hajtüsző serkentő kúra, amivel megállítható a hajhullás. Különböző, egyszerre fellépő szinergikus hatásokat egyesíti: táplálja és serkenti a hajhagymákat, elősegíti a fejbőr mikro vérkeringését és a haj vitalitását. Rizsproteint, aminosavakat, cinket, PP vitamint (nikotinsav), B5 és H vitamint, zsálya és rozmaring illóolajat és 12 speciális növényi kivonatot tartalmazó formulájának köszönhetően magas hatásfokkal oldja meg a problémát.

Simlpy Zen hajhullást megelőző lotion

Egyensúlyozza a hajhullás fázisait. Védi, táplálja és erősíti a hajhagymákat. Helyreállítja a normális hajnövekedési ciklust. A Szinergikus komplexének köszönhetően serkenti a hajnövekedést és erősíti a fejbőr mikro-vérkeringését.
Ugrás az elejére