Tartalom betöltése
Navigáció
Menu 
Account

Nincs termék a kosárban.

Üzlet

Vissza
Leírás

Leírás

Aktív összetevői segítenek szabályozni a felesleges faggyútermelést, megtisztítva a fejbőrt, és testesebbé téve a hajat. Ajánlott követni a leírásban található speciális kezelési programot.

Használat: Csepegtesse egyenletesen a tiszta fejbőrre. Masszírozza be. Kiöblítés nélkül folytassa a haj formázását.

Termékkapcsolat: Simply Zen Normalizing shampoo, Simply Zen Normalizing clay hairwash, Simply Zen Normalizing clay mask

Kiszerelés: 2x30ml

Kapcsolódó termékek

Simply Zen hajhullás elleni sampon

Finoman tisztítja a fejbőrt és a hajat. Az élénkítő rozmaring, cajput illóolaj, szeder, paprika, Ginco biloba, kámfor és menthol összetevőinek köszönhetően gyengéden serkentik a fejbőr mikro-vérkeringését, elősegítve a haj vitalitását.

Simply Zen nyugtató fejbőrkezelés

Az érzékeny és kipirosodott fejbőr azonnal megkönnyebbül a 96,5%-os aloe vera lének köszönhetően, ami hatékonyan enyhíti, nyugtatja a fejbőrt, megszűnteti a kipirosodást, ráadásul kondícionálja és puhítja a hajat. A leghatékonyabb eredmény elérésének érdekében tanácsos a Nyugtató samponnal (Calming shampoo) kombinálva használni.

Simply Zen faggyúmirigy termelést szabályzó sampon

Faggyúmirigy termelést szabályzó sampon zsíros fejbőrre és hajra.Enyhe tisztító hatóanyagot és aktív összetevőket tartalmazó sampon. Hatékonyan és gyengéden segít megszűntetni a seborreát és a faggyú kellemetlen szagát.

Simply Zen kiegyensúlyozó sampon

Létfontosságú elemeket tartalmazó napi sampon. A mikro algának köszönhetően proteinben, aminosavakban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban, egy összetett vitaminban (B3, B5, B6, C és E vitaminok) és speciális növényi kivonatokban gazdag. Oxidálja, egyensúlyba hozza, élénkíti és hidratálja a bőrt.

Simply Zen faggyúmirigy termelést szabályzó agyag maszk

A fehér agyag elvezető és elnyelő tulajdonságai kombinálva balzsammenta, fahéj, borsmenta és narancs illóolajokkal, összehúzó, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatóanyagokkal gyengéden hámlasztja és hatékonyan szabályozza a faggyútermelést.

Simply Zen hajhullást megelőző sampon

Indiai kino fa kivonattal gazdagítva. Megakadályozza a hajhullást és stimulálja a hajhagymákat. Vastagítja a hajszálakat már az első alkalmazás után. A stimuláló hatásoknak köszönhetően helyreáll a hajnövekedési ciklus (anagén). Kímélő hatású a fejbőrhöz, nem tartalmas SLS-t.

Simply Zen agyag tartalmú hajmaszk hajhullás ellen

A vörös agyag pozitív hatásait hasznosítja és egy bio- aktivátort tartalmaz, amit tengeri algából, rozmaringból, borsmentából, cajeput és szerecsendió illóolajból, eukaliptuszból, Ginkgo biloba és paprikanövény kivonatból nyernek ki. Serkenti a hajhagymákat és a fejbőr mikro vérkeringését, elősegíti a haj vitalitását.

Simply Zen intenzív hajhullás elleni koncentrátum

Az indiai kino fa koncentrált hatóanyagát tartalmazza. Öregedés és gyulladás gátló tulajdonságokkal rendelkezik. Lelassítja a hajhullást.

Simply Zen kigyensúlyozó fejbőr lotion

A mikro algának köszönhetően proteinben, aminosavakban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban, egy összetett vitaminban (B3, B5, B6, C és E vitaminok) és speciális növényi kivonatokban, aloe verában és rizsproteinban gazdag. Meggyőzően oxidálja, egyensúlyba hozza és élénkíti a fejbőrt, táplálja és erősíti a hajhagymát. Ezen kívül a bőrkiegyensúlyozó, tisztító és bakteriosztatikus összetevőknek köszönhetően komplett korpásodás és zsírosodás elleni hatással is rendelkezik.

Simply Zen mélyhámlasztó krém korpás fejbőrre

A luffa szivacs őrlemény és a jojoba mikro gyöngyök hámlasztó hatása kombinálva fájdalomcsillapító illó olajokkal és szabályozó növényi kivonatokkal gyengéden és hatékonyan távolítják el a korpát.
Ugrás az elejére